Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Samsung bekræfter smart armbåndsur

Vicedirektør Lee Young fra Samsung Mobile bekræfter, at firmaet er på vej med et smart armbåndsur.

Skrevet af / 19/03/2013 - 16:21
Samsung bekræfter smart armbåndsur

Vicedirektør Lee Young fra Samsung Mobile bekræfter, at firmaet er på vej med et smart armbåndsur.

I et interview med amerikanske Bloomberg afslører topchef fra Samsung, vicedirektør Lee Young fra firmaets mobildivision, at der er et smart armbåndsur på vej fra den koreanske elektronikgigant. Og Samsung vil være først på markedet med den nye produkttype, understreger vicedirektøren.

– Spørgsmålet her er, hvem som først kan blive klar med en kommercielt produkt, som forbrugerne kan bruge på en meningsfyldt måde, siger han.

Samsung har rent faktisk tidligere markedsført en kombination af en telefon og et armbåndsur. S9110 touchscreen watchphone (se billedet over artiklen) kom på markedet i 2009, men blev ingen større succes.

Kilde: TechCrunch

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top