TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan virker Google Glass

Synes du at Googles brilleprojekt virker noget uoverskueligt, så skulle du tjekke denne video, der i enkle træk viser fortræffelighederne.

forfatter
Publiceret 01/05/2013 - 14:57

Google Glass er kommet ud i sin tidlige version, der betyder, at der faktisk er en helt del brugervideoer fra brillerne. Hvis du endnu ikke helt har styr på hvad Google Glass er, så er det blot et par briller med et lille display i det ene hjørne viser dig forskellige informationer.

Det kan være vejrudsigten, kalenderen eller billeder og videoer, og du kan bladre imellem funktionerne og de enkle menupunkter ved at føre fingeren over brillestellet over dit øre. I samme stel sidder der også et kamera, som både kan optage film og videoer, der kan give dig unikke førstepersons-synsvinkler i videoen.

Selve displayet vil virke som det svæver få centimeter fra dine øjne og har klokkeslettet som hovedskærm. Du kan gå ind under menupunkterne ved at berøre stellet som var det en touch-skærm. Blandt andet hvis du vil have navigation til det bestemte møde, som ligger i din kalender.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend