Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Sådan virker Google Glass

Synes du at Googles brilleprojekt virker noget uoverskueligt, så skulle du tjekke denne video, der i enkle træk viser fortræffelighederne.

Skrevet af / 01/05/2013 - 14:57
Sådan virker Google Glass

Google Glass er kommet ud i sin tidlige version, der betyder, at der faktisk er en helt del brugervideoer fra brillerne. Hvis du endnu ikke helt har styr på hvad Google Glass er, så er det blot et par briller med et lille display i det ene hjørne viser dig forskellige informationer.

Det kan være vejrudsigten, kalenderen eller billeder og videoer, og du kan bladre imellem funktionerne og de enkle menupunkter ved at føre fingeren over brillestellet over dit øre. I samme stel sidder der også et kamera, som både kan optage film og videoer, der kan give dig unikke førstepersons-synsvinkler i videoen.

Selve displayet vil virke som det svæver få centimeter fra dine øjne og har klokkeslettet som hovedskærm. Du kan gå ind under menupunkterne ved at berøre stellet som var det en touch-skærm. Blandt andet hvis du vil have navigation til det bestemte møde, som ligger i din kalender.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top