TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan bliver vores briller

Google presser på for at få deres brille-projekt skudt ud over rampen inden den årlige udviklerkonference i maj. Se alle de offentliggjorte specifikationer her.

forfatter
Publiceret 16/04/2013 - 16:28

Selvom Googles Android-baserede briller endnu ikke er blevet kommercielt lanceret, har den intelligente brille alligevel været på mange tech-entusiasters læber det seneste års tid.

Hypen bliver sikkert ikke mindre nu, hvor Google netop har annonceret, at de første Google-briller er færdigproduceret og bliver sendt ud til de amerikanere, som står på venteliste, ”så snart som muligt”.

Det betyder, at brillerne den næste tid bliver sendt afsted i mindre partier til de 2.000 fans, som skrev sig op under Googles udviklerkonference i San Francisco sidste år, efterhånden som de bliver produceret. Fansene modtager således en email fra Google, så snart de får mulighed for at købe første version af Google Glass, Explorer Edition, for 1.500 dollar.

Det er dermed tydeligt, at Google lige nu er under stort pres for at få Glass ud til udviklerne, før årets udviklerkonference I/O 2013 finder sted den 15.-17. maj.

googleglass_specs_header

Google har også offentliggjort den fulde liste over brillernes hardware-specifikationer, så de interesserede ved lidt mere om, hvad de får for deres penge:

Tilpasning
– Justerbare næstepuder og en slidstærk ramme passer til alle slags ansigter
– Ekstra næstepuder i to størrelser

Display
– Displayets opløsning svarer til en 25 tommer HD-skærm, som står otte meter væk

Kamera
– Foto: Fem megapixel
– Video: 720p

Lyd
– Bone Conduction Transducer

Tilslutningsmuligheder
– WiFi (802.11b/g)
– Bluetooth

Hukommelse
– Der er 16 gigabyte flash ram indbygget, hvoraf de 12 gigabyte er ledige og kan synkroniseres med Googles skytjeneste, Google Drive

Batteri
– Kan holde strøm en hel dag ved almindeligt brug. Nogle funktioner – som eksempelvis Hangouts og videooptagelse – kan dog nedsætte batterilevetiden

Oplader
– Micro USB-kabel og -oplader er inkluderet

Kompatibilitet
– Kan tilsluttes til alle telefoner med Bluetooth
– MyGlass-app’en kræver Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) eller en nyere version. MyGlass muliggør GPS og sms-beskeder

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Louise Kielstrup


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend