TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

PS4 understøtter 4K

Men ikke til spil. Konsollen vil kunne vise fotos og videos i UHD-opløsning.

forfatter
Publiceret 22/02/2013 - 17:42

Som mange allerede havde gættet, kommer Sonys kommende Playstation 4-konsol til at understøtte UHD-opløsning – også kaldet 4K. Det svarer til nogenlunde fire gange den fulde HD-opløsning, de fleste tv har hjemme i stuerne i dag.

Sony har bekræftet 4K-understøttelsen til spilmediet IGN.com. Her siger Sony-tals mand, Shuhei Yoshida, i et interview at spil i 4K ikke bliver en prioritet, ligesom man heller ikke satser særligt på 3D med den kommende konsol.

Men for alle os, der har har spekuleret på, hvordan vi skal få 4K-indhold til vores nye UHD-fjernsyn, er der altså godt nyt, for Shuhei Yoshida siger så i en sidebemærkning, at Playstation 4 kommer til understøtte den høje opløsning, når det gælder visning af fotos og video.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend