Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Powerbank med ekstra kræfter

Jumpstart bilen 100 gange eller oplad din smartphone 32 gange.

Skrevet af / 11/09/2015 - 11:03
Powerbank med ekstra kræfter

De fleste powerbanks er nogle forholdsvis små og billige sager, der kan ligge i en lomme, og som kan oplade din mobil eller tablet to-tre gange.

Logo PowerBank Giga Charger G-600 er ingen af delene. I følge producenten er der til gengæld tale om verdens største powerbank. Dette kommer rimeligvis an på, hvordan man definerer tingene; Tesla Powerwall rummer for eksempel endnu mere energi, men den kan ikke tages med på stranden.

Hvorom alting er, så er Giga Charger helt sikkert fyldt med energi. Den har desuden indbygget inverter, hvilket vil sige, at den ikke blot kan oplade din mobil via USB, men også kan levere 230 V netspænding. Der er også valgfri 12 V/16 V/19 V til pc-opladning. Som man kan se på billedet herover, er den beregnet til folk, der gerne vil kunne jumpstarte bilen, imens de både oplader pc’en og bruger en hårtørrer – selv om de er skaldede!

Målt i tørre tal indeholder chargeren 75.000 mAh. Det er angiveligt nok til 32 mobilopladninger, 16 iPad-opladninger eller 6 pc-opladninger. Eller du kan jumpstarte bilen 100 gange. I det sidste tilfælde er pengene dog nok givet bedre ud på at sende bilen på værksted, for så har du brug for et nyt batteri og/eller generator!

GC3

Logo PowerBank Giga Charger G-600 koster 2.899 kroner.

Logo PowerBank 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top