TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Panorama fra LG

På LG's stand kunne spillerne se det store billede.

forfatter
Publiceret 03/09/2018 - 15:42

LG er herhjemme mest kendt som producent af lyd- og AV-udstyr, men spil er også på menukortet hos kæmpekoncernen.

På IFA viste LG skærme i det helt brede 21:9-format. UltraGear er navnet på LGs nye spilskærme. Topmodellen er 34GK950G. Skærmen er en buet sag på 34 tommer og i QHD-opløsning (3440 x 1440), med Nvidia G-Sync for at undgå tearing. Opdateringshastigheden er også i den høje på 120Hz. Skulle 34” ikke være nok, kan man takket være de smalle kanter let kombinere flere skærme side om side.

LGs skærme har sat mange standarder i branchen i mange år, og LG UltraGear bliver ingen undtagelse,” siger Chang Ik-hwan, som er leder af LG’s IT Business Division.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend