TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Panorama fra LG

På LG's stand kunne spillerne se det store billede.

LG er herhjemme mest kendt som producent af lyd- og AV-udstyr, men spil er også på menukortet hos kæmpekoncernen.

På IFA viste LG skærme i det helt brede 21:9-format. UltraGear er navnet på LGs nye spilskærme. Topmodellen er 34GK950G. Skærmen er en buet sag på 34 tommer og i QHD-opløsning (3440 x 1440), med Nvidia G-Sync for at undgå tearing. Opdateringshastigheden er også i den høje på 120Hz. Skulle 34” ikke være nok, kan man takket være de smalle kanter let kombinere flere skærme side om side.

LGs skærme har sat mange standarder i branchen i mange år, og LG UltraGear bliver ingen undtagelse,” siger Chang Ik-hwan, som er leder af LG’s IT Business Division.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.