Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Overkommelig minidrone med kamera

DJI Mavic Mini passer godt til nybegyndere.

Skrevet af / 31/10/2019 - 14:53
Overkommelig minidrone med kamera

Drone-flyvning er vældig skægt, så længe man har kontrol over fartøjet. Stærk vind, store træer og ikke mindst huse og luftledninger er blandt farerne. Derfor skal man altid tage sine forholdsregler, når man flyver med drone.

Ekstra svært bliver det, når man skal fotografere og filme med en drone. Så er vibrationer, vind, og hvor let dronen er at flyve, vigtigt at have styr på.

(Foto: DJI)

DJI Mavic Mini skal være lettere at flyve for fotografer, der gerne vil filme og fotografere i fugleperspektiv. Den er meget kompakt og vejer kun 249 gram. Den kan styres manuelt eller med DJI Fly App på mobilen, som hjælper begynderen med at komme i gang.

Man kan også lave forudindstillinger i app’ens Quickshot-mode, hvor man bruger de forprogrammerede flyve- og filmopsætninger, som ligner dem, man ser i professionelle dronefilm. Man kan indstille højdebegrænsning i fem trin og vælge imellem forskellige flyvemønstre.

(Foto: DJI)

Dronen kan flyve i 30 minutter på en opladning og har et 2,7K 30 fps videokamera med 3-aksers billedstabilisering. Den har også standard 1080p HD-video. Desuden har den GPS og Wi-Fi, sidstnævnte med en rækkevidde på fire km, hvilket vil være rigeligt for de fleste.

Stillbilleder kan gemmes på microSD-kort i 12 megapixel opløsning, og Mavic Mini fås også med en udvidet udstyrspakke med alt tilbehøret på billedet herunder.

(Foto: DJI)

Mavic Mini Fly More Combo leveres med propel- og gimbal-beskyttelse, reservedele og en taske til dronen. Combo-pakken koster ca. 4.000 kroner, mens dronen alene (med fjernbetjening) koster ca. 3.000 kroner.

Leveringstart fra den 11. november.

(Foto: DJI)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top