Search
Generic filters

Overkommelig minidrone med kamera

DJI Mavic Mini passer godt til nybegyndere.

Drone-flyvning er vældig skægt, så længe man har kontrol over fartøjet. Stærk vind, store træer og ikke mindst huse og luftledninger er blandt farerne. Derfor skal man altid tage sine forholdsregler, når man flyver med drone.

Ekstra svært bliver det, når man skal fotografere og filme med en drone. Så er vibrationer, vind, og hvor let dronen er at flyve, vigtigt at have styr på.

(Foto: DJI)

DJI Mavic Mini skal være lettere at flyve for fotografer, der gerne vil filme og fotografere i fugleperspektiv. Den er meget kompakt og vejer kun 249 gram. Den kan styres manuelt eller med DJI Fly App på mobilen, som hjælper begynderen med at komme i gang.

Man kan også lave forudindstillinger i app’ens Quickshot-mode, hvor man bruger de forprogrammerede flyve- og filmopsætninger, som ligner dem, man ser i professionelle dronefilm. Man kan indstille højdebegrænsning i fem trin og vælge imellem forskellige flyvemønstre.

(Foto: DJI)

Dronen kan flyve i 30 minutter på en opladning og har et 2,7K 30 fps videokamera med 3-aksers billedstabilisering. Den har også standard 1080p HD-video. Desuden har den GPS og Wi-Fi, sidstnævnte med en rækkevidde på fire km, hvilket vil være rigeligt for de fleste.

Stillbilleder kan gemmes på microSD-kort i 12 megapixel opløsning, og Mavic Mini fås også med en udvidet udstyrspakke med alt tilbehøret på billedet herunder.

(Foto: DJI)

Mavic Mini Fly More Combo leveres med propel- og gimbal-beskyttelse, reservedele og en taske til dronen. Combo-pakken koster ca. 4.000 kroner, mens dronen alene (med fjernbetjening) koster ca. 3.000 kroner.

Leveringstart fra den 11. november.

(Foto: DJI)
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.