Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nye etuier og tastaturer til iPad Air fra Logitech

De færreste af de gamle etuier og tastaturer passer til iPad Air. Men Logitech har allerede fire tilpassede produkter parat.

Skrevet af / 07/11/2013 - 09:00
Nye etuier og tastaturer til iPad Air fra Logitech

Det er under en uge siden, at iPad Air kom til salg. De første tests er allerede ude, og de fleste konkluderer som os: iPad Air er den bedste tablet for øjeblikket.

Men den er også smallere end sine forgængere. Det betyder , at langt fra alle etuier og tastaturer fra tidligere passer på en iPad Air.

Logitech har været hurtigt ude, og har nu en serie af tastaturer og etuier klar, som passer specielt til Apples nye iPad.

IpadAir_04

Den sejeste at se på, er FabricSkin Keyboard Folio til 1.299 kr, som er vandafvisende og omslutter tabletten som et etui, med et Bluetooth-tastatur på indersiden. Tasterne er i fuld størrelse, og etuiet sidder solidt i hjørnerne på iPad’en, men kan alligevel knipses af med en easy-release-funktion, som gør det let at tage iPad’en ind og ud.

Integrerede magneter holder iPad’en stående, når man skriver, og tastaturet, som oplades via micro-USB, kan køre i op til tre måneder, når det er fuldt opladt.

LogitechUltrathinKBCover_Keyboard_SPACEGRY

Det nye Ultrathin Keyboard Cover er et trådløst Bluetooth-tastatur til 899 kr, med fornuftige kliktaster, kombineret med genvejstaster for iOS. iPad’en holdes på plads af magneter. Batteritiden er også her op til tre måneder på en opladning.

Logitech_UltrathinKBfolio_Exterior

Ultrathin Keyboard Folio til 899 kr er også et etui med Bluetooth-tastatur og taster på størrelse med dem på et traditionelt tastatur.

Logitech-Folio
Har du ikke brug for eller plads til tastaturet, er Folio Protective Case et slankt og let etui til 499 kr i samme vandafvisende materiale som FabricSkin Keyboard Folio.

Alle etuier og tastaturer kan købes fra udgangen af november.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top