Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny Xbox afsløres i næste måned

Microsofts nye spillekonsol bliver præsenteret sidst i maj og lander i butikkerne i november, hævder flere kilder.

Skrevet af / 08/04/2013 - 12:40
Ny Xbox afsløres i næste måned

21. maj. Den dato skal du sætte kryds ved i kalenderen, hvis du er klar til at skifte din gamle Xbox 360 ud med en helt ny model.

Det hævder i hvert fald Paul Thurrott, som i mange år har haft insider-viden om Microsoft, samt det amerikanske gadget-site The Verge, som angiveligt har oplysningerne fra flere kilder med kendskab til Microsofts lanceringplaner.

Noget tyder altså på, at vi ikke skal vente helt til E3, verdens største spilmesse, der løber af stablen i juni, for at blive klogere på den næste generation konsol fra Microsoft, som skal kæmpe mod Sonys netop annoncerede PlayStation 4.

Eventen i maj bliver angiveligt afholdt et lille sted, hvor der bliver fokus på at afsløre de første detaljer om den nye Xbox, mens den fulde afsløring sker til E3.

Spillekonsollen, med kodenavnet Durango, får Blu-ray og skal være på nettet for at fungere. Den får ifølge Thurrott en pris på 500 dollar, eller hvad der svarer til omkring 3.000 danske kroner uden moms. Thurrott omtaler derfor konsollen som ”dyr” med henvisning til, at der efterhånden findes mange andre billigere spilløsninger på markedet.

Desuden hævder Thurrott også at vide, at Microsoft har planer om at lancere en billigere konsol baseret på Xbox 360, som kommer til at koste 99 dollar. Den kommer dog ikke på markedet i år.

Den nye Xbox kan købes i butikkerne til november, hvis vi skal tro de nye rygter.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk
Scroll to Top