Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny tablet-pen til de kreative

Kickstarter-projektet Adonit bringer Pixelpoint-teknologi til digitale tegnere.

Skrevet af / 25/06/2014 - 14:59
Ny tablet-pen til de kreative

Adonit har lanceret Jot Touch Pixelpoint, deres seneste trykfølsomme stylus til digitale kunstnere.

Den nye Adonit stylus i Touch serien kommer i et opdateret design og med en præcis spids, der fungerer via Adonits patenterede Pixelpoint teknologi.

Det inkluderer funktioner som trykfølsomhed og genvejsknapper, men også integration med Adobe Creative Cloud er nu en del af Pixelpoint. Denne funktion gør det muligt at tilgå de filer der er gemt i Creative Cloud og copy/paste filer imellem enheder samt benytte Adobes farvetemaværktøj, Kuler.

Touch infinity BW

Adonit siger selv, at de adskiller sig fra andre stylusproducenter, da man med Pixelpoint teknologien har skabt en exceptionel præcis og lille spids på pennen på kun 3,18mm. Når pennen parres med en Jot-kompatibel App på en hvilken som helst Bluetooth 4.0 iOS enhed, byder Jot Touch Pixelpoint på præcision, genvejsknapper og trykfølsomhed, garanterer firmaet

Adonit Jot Touch Pixelpoint får en vejledende udsalgspris i Danmark på 999 kr. Den vil være tilgængelig i begyndelsen af juli.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top