Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny iPad og iPad mini lanceres 22. oktober

Tiden er inde til endnu en Apple-lancering. Denne gang er nye iPads samt Mac Pro og nyt Mac OS på programmet.

Skrevet af / 09/10/2013 - 13:38
Ny iPad og iPad mini lanceres 22. oktober

Efter lanceringen af iPhone 5C og 5S i september måned kommer turen nu til firmaets andet store signatur-produkt, nemlig iPad. Ifølge amerikanske AllThingsD, der som regel har ret godt styr på deres Apple-rygter, vil Apple den 22, oktober lancere både en ny iPad og en ny iPad mini samt den allerede annoncerede Mac Pro og det helt færdige Mac OS X Mavericks operativsystem.

Læs også: Flere detaljer om iPad 5

Udover en iPad 5 med nyt, iPad mini-lignende design og 64-bit A7-processor, kan vi også regne med at Apple vil lancere en ny iPad mini med forbedrede specifikationer og retina-skærm. Et åbent spørgsmål er til gengæld, om de nye iPad-modeller vil byde på samme Touch ID-teknologi som iPhone 5S.

Læs også: iPad mini med retina-skærm i år

Apple har – til alles store overraskelse – nægtet at kommentere på rygterne.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top