Overvågning

Arlo Q har 1080p-videooptagelse, nattesyn - og nu også lydoptagelse.
forfatter

Arlo Q er navnet på et 1080p Full HD-overvågningskamera med lydoptagelse og -afspilning. I modsætning til det første Arlo-kamera, som filmede i 720p og uden lyd. De to kameraer er dog rettet mod forskellige anvendelser. Arlo Q er et indendørskamera skal være tilsluttet lysnettet for at arbejde, hvor det oprindelige Arlo kører på batterier og også er vejrbestandigt.

Arlo Q kan kommunikere begge veje, så hvis du er ude, og du ser på mobil-app’en, at hunden ligger i sofaen, kan du bede den skrubbe ned på gulvet, hvor den hører hjemme – og Fido vil høre din stemme fra kameraet. Det samme vil sandsynligvis få en indbrudstyv til at stikke af.

Foto: Netgear
Arlo Q-filmer i 1080p og kommunikerer med lyd begge veje. Foto: Netgear

Kameraet er sluttet til skyen, så en indbrudstyv ikke bare kan rive ned kameraet og tage det med sig. Personen er allerede registreret, og lagret i skyen.

Arlo Q begynder at optage, når det registrerer lyde eller bevægelser. Man kan lave tidsplaner for, hvornår kameraet skal filme, så det kun optager, når du ikke selv er hjemme. Flere kameraer kan tilsluttes til det samme netværk, så dækningen kan blive total. Kameraet kommunikerer også med det helt trådløse Arlo-kamera, så du kan have det batteridrevne, vejrbestandige kamera til at overvåge de udendørs områder, imens Arlo Q tager sig af den indendørs overvågning.

Enhver, der køber et Arlo Q får gratis syv dages cloud-opbevaring af video, som udløses af lyd eller bevægelse. Du kan ud over dette betale for at få kontinuerlig optagelse døgnet rundt, og du kan til enhver tid frit at spole tilbage til ethvert punkt i optagelsen, så du ikke går glip af noget, selv om du er væk i længere tid ad gangen.

Fakta:

  • 1080p Full HD-opløsning og billedsensor 4 megapixel
  • Indbygget nattesyn, mikrofon og højttaler
  • Mulighed for at starte optagelsen registrering af lyd eller bevægelse
  • Dual-band Wi-Fi-forbindelse til netværke
  • Stort visning vifte af 130 grader dækker hele rum med et kamera
  • Fleksibel montering – på bordet, på væggen eller med magnetholde
  • Fri storage sky optagelser fra de sidste syv dage
  • Kan kombineres med 100% trådløse kameraer familien Arlo produkt
  • Direkte adgang til og kontrol af kameraer med Arlo ap

Pris og tilgængelighed

Annonce

Arlo Q 1080p HD overvågningskamera med lyd (VMC3040) kan købes fra marts 2016 og vil koste 1.690 kroner.

arlo.com/eu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også