Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Mus til stilbevidste bærbare

Hvis din bærbare skal være så tynd og sylespids som muligt, skal musen gerne passe til selskabet.

Skrevet af / 30/08/2013 - 16:00
Mus til stilbevidste bærbare

En ny mus fra Logitech er næppe et særsyn. Virksomheden laver millioner af dem hvert år. Det nyeste skud på stammen er dog lidt anderledes.

Som navnet antyder, er Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 beregnet til at være så flad som muligt. Og selv om den kan kombineres med alle typer af computere, vil den nok blive set mest i selskab med Macbook Air og ultrabook-pc’er.

Med sit tynde og lette design kan Logitechs nye mus let og uden problemer smyge sig med ned i et computeromslag eller en lomme. Musens touch-overflade er belagt med et usynligt lag, der hjælper til at simplificere navigation med Windows 8, eller til at få det fulde udbytte af multi touch-navigation i OS X.

Musen kan forbindes trådløst med både den bærbare computer, den stationære og en tablet på samme tid, så det er let at skifte mellem dem. Musen er genopladelig via USB, og det tager kun ét minut at oplade så meget, at man kan arbejde en time mere.

Den flade mus fås i to farveversioner – sort og hvid. Prisen bliver 599 kr, men du må vente lidt på den, da den først kan købes fra november.

Logitech

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top