Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

LG fremstiller ny Nexus 10

En ny tablet-topmodel fra Google er lige på trapperne. Og denne gang står LG for produktionen.

Skrevet af / 09/12/2013 - 16:16
LG fremstiller ny Nexus 10

Nexus er Googles betegnelse for referenceprodukter, smartphones eller tablets, der skal fremvise de nyeste og “rene” versioner af Android-operativsystemet. Og da søgemaskinegiganten netop har præsenteret Android 4.4 Kit Kat er tiden også kommet til en håndfuld nye Nexus-produkter. Herunder en ny Nexus 10-tablet.

Vi har allerede kigget på tablet-computeren Nexus 7 fra ASUS i den nye 2013-udgave, og vores test af LG’s spritnye Nexus 5 smartphone er endnu dugfrisk.

Den første Nexus 10 tablet-computer blev fremstillet af Samsung og kom med en skærmopløsning, der på daværende tidspunkt var den højeste på markedet. Den kom ikke til salg i Danmark, men vi testede den alligevel. Dog uden at blive grebet af synderlig stor begejstring.

Men med en helt ny Nexus 10-tablet kan det muligvis ændre sig. For i følge @evleaks, der har en høj succesrate, når det gælder om at spå om fremtiden i Android-universet, er det Samsungs største koreansk konkurrent, LG, der skal producere den kommende Nexus 10-model.

Skærmbillede 2013-12-09 kl. 15.56.12

Billedet over artiklen forestiller angiveligt den nye Nexus 10 (til højre) ved siden af den første Nexus 10-model (til venstre). Skal billedet stå til troende, så kommer den nye Nexus 10 med en langt slankere ramme end forgængeren, og designet er også mere strømlinet.

NewNexus10-Leak-01-578-80

Den nye Nexus 10 kan komme på markedet allerede inden jul, skriver CNET, og hvis traditionen for tidligere og nuværende Nexus-produkter bliver fulgt, vil den væsentlig billigere end konkurrerende produkter med tilsvarende specifikationer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top