Legetøjet til velhavende Star Wars-fans

Er dette droiden, du har ledt efter? Du kan købe din egen R2D2, som serverer kolde øl under filmen. Desværre er prisen kejserlig!

Foto: Aqua

Star Wars-begejstringen vil stort set ingen ende tage. Og imens vi venter på biografpremieren på del syv af sagaen, buldrer merchandise-maskinen derud af.

Vi har allerede set en PS4 i Darth Vader-udgave og en HP-bærbar i Imperiets farver. Et at de flotteste gadgets til Star Wars-fanatikere til dato er dog en fjernstyret model af R2D2-droiden i fuld størrelse. Den kører rundt i huset og laver alle de rigtige blip-lyde. Og så er den også et køleskab! Så når du sidder i sofaen og ser din yndlingsepisode af Star Wars, kan din egen personlige droide komme og servere dig kolde øl.

R2D2 kommer rullende, på vej til at tjene sin herre – med øl fra sit kolde indre. Foto: Aqua

Desværre er der et par begrænsninger. For det første kan du højst invitere fem venner, som du kan imponere. Der er nemlig kun plads til seks dåser i maven på robotten. Og I kan kun se én film, eftersom batterierne kun rækker til to timer.

Og så er der lige det med prisen: Køleskabsdroiden, som kan forudbestilles nu, koster 998.000 Yen. Det svarer til 56.200 kroner! Og så kommer der fragt, told og moms oven i.

Kilde: Gizmodo

 

Les videre
Exit mobile version