TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Læsebrillen til din tablet

Lowtech-hjælp til din hightech-gadget.

forfatter
Publiceret 07/03/2013 - 15:44

Hvis du ligesom mig har din tablet-computer med i seng for at se film, surfe på nettet eller læse e-bøger og -magasiner, så ved du, at det kan være hårdt for nakken. For overhovedet at kunne se skærmen er du nødt til at stable flere hovedpuder oven på hinanden, og så ender du med at bøje nakken så meget, at det fører til spændinger og hovedpine.

Men nu findes der en løsning, nemlig en særlig sengebrille, som fungerer lidt ligesom et periskop. Med brillerne siddende på næsen og øjnene kiggende op mod loftet kan du forblive en en korrekt ligge-stilling, fordi blikket via spejle i brillerne rettes fremad mod den tablet-computer, du har balancerende på brystkassen.

Jeg medgiver, at du ganske givet vil ligne en idiot iført disse briller, men nu ligger du jo i sengen alene eller sammen med kæresten, så det er vel til at leve med?

bedglasses_12111_600px_lg-300x300

Brillerne skal (selvfølgelig) købes i USA, og de koster cirka USD 90!

Kilde: CoolestGadgets

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend