Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Læg filmene i iCloud

Med iTunes i iCloud kan du lagre alt, du har købt i iTunes, i netskyen. Nu understøttes også lagring af dine film i den danske udgave af tjenesten.

Skrevet af / 01/03/2013 - 13:20
Læg filmene i iCloud

Netskyen iCloud er Apples tjeneste, som gør det muligt for brugerne at fjernlagre apps og bøger, som er købt i iTunes Store. Nu kan du også lagre dine film i iCloud.

Det betyder, at alle film, du har købt, bliver tilgængelige på alle Apple-enhederne, du måtte have, som er synkroniseret med din iCloud-konto. Ikke nok med det. Fra det øjeblik du klikker på køb-knappen, er de tilgængelige på alle dine Apple-enheder. Du kan også lægge MacBook´en fra dig og fortsætte med at se film på iPad´en senere. Så starter den der, hvor du stoppede filmen på laptop`en.

Film kræver som bekendt meget lagringsplads, som du sparer på dine Apple-enheder, når du lagrer indholdet i iCloud.

Det vides endnu ikke, hvornår iCloud-lagring af musik og tv-serier bliver muligt i dansk iTunes.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top