TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lad Flow gøre arbejdet

Microsoft lader dig programmere egne værktøjer til onlinetjenester og beskeder.

forfatter
Publiceret 13/05/2016 - 15:39

Hvis du ønsker, der fandtes beskeder, som folkene bag dit mailprogram ikke havde tænkt på, eller hvis du ønsker, at en bestemt ting sker, hver gang noget andet foregår, så er automatiseringstjenester en Guds gave.

Nu er også Microsoft hoppet med på vognen med sin nye tjeneste Flow. Ideen er, at brugere, der finder på noget smart, skal kunne dele deres opskrifter. Men allerede fra starten tilbyder Microsoft en række praktiske opskrifter på automatisering. Og det gælder vel at mærke ikke kun deres egne apps og tjenester.

Grafik: Microsoft
Grafik: Microsoft

Du kan for eksempel få vedhæftede filer i e-mails gemt automatisk på Dropbox, lave automatisk backup, kopiere opslag mellem Twitter og Facebook, synkronisere billeder mellem forskellige cloudtjenester. Og ikke mindst, få en advarsel på SMS, når chefen sender dig en e-mail.

Prøv selv på flow.microsoft.com

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend