Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Lad Flow gøre arbejdet

Microsoft lader dig programmere egne værktøjer til onlinetjenester og beskeder.

Skrevet af / 13/05/2016 - 15:39
Lad Flow gøre arbejdet

Hvis du ønsker, der fandtes beskeder, som folkene bag dit mailprogram ikke havde tænkt på, eller hvis du ønsker, at en bestemt ting sker, hver gang noget andet foregår, så er automatiseringstjenester en Guds gave.

Nu er også Microsoft hoppet med på vognen med sin nye tjeneste Flow. Ideen er, at brugere, der finder på noget smart, skal kunne dele deres opskrifter. Men allerede fra starten tilbyder Microsoft en række praktiske opskrifter på automatisering. Og det gælder vel at mærke ikke kun deres egne apps og tjenester.

Grafik: Microsoft
Grafik: Microsoft

Du kan for eksempel få vedhæftede filer i e-mails gemt automatisk på Dropbox, lave automatisk backup, kopiere opslag mellem Twitter og Facebook, synkronisere billeder mellem forskellige cloudtjenester. Og ikke mindst, få en advarsel på SMS, når chefen sender dig en e-mail.

Prøv selv på flow.microsoft.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk
Lyd & Billede
Scroll to Top