TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kommer til Danmark til november

I går aftes kom så den endelige dato for Playstation 4s lancering, der betyder, at Sony kommer ud med deres konsol langt tidligere end Microsofts.

forfatter
Publiceret 21/08/2013 - 15:30

Det ramte de forventningsfulde gamere herhjemme hårdt, at Microsoft måtte udsætte deres konsol til en gang i 2014, men alt er heldigvis ikke helt skidt, da storkonkurrenten i går aftes kunne løfte sløret for, at deres Playstation 4 vil komme til Danmark den 29. november.

Konsollen kommer ud i butikkerne lige op til det vigtige julesalg, der kan gøre en massiv forskel på det danske marked i forhold til Xbox One.

Sammen med butikslanceringen vil Sony også tilbyde 14 dages gratis PS Plus, som er deres online-tjeneste, der giver ekstra muligheder, spil og features.

Sony skærer samtidig priserne ned på både PS Vita og PS3 allerede fra i dag. Det betyder, at både Vita (3G og Wifi-modellerne) samt PS3 med 12 GB nu vil koste 199 euro (1.500 kroner).

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend