Hybrid smart-ur

Sequent SuperCharger2 kræver ikke opladning.
Annonce
Annonce
forfatter

Det selvoptrækkende ur har eksisteret, længe før TV, LP’er og stereo så dagens lys, og japanerne var tidligt ude med kinetiske ure, der selv opladede batteriet. Men et selvopladende smart-ur er ikke hverdagskost.

Okay, at kalde Sequent SuperCharger2 et smart-ur, er måske at strække den lidt. Hybrid-uret fra schweiziske Sequent starter ved 180 dollars og er egentlig en avanceret fitness-tracker i klassisk design, hvor traditionelle visere indikerer pulsmålingerne – og tiden.

(Foto: Sequent)

Det styres selvfølgelig med en app og har indbyggede sensorer, der registrerer dit hjerteslag, som app’en så analyserer og viser som sundhedsoplysninger. App’en findes til både iOS og Android.

Ligesom Seikos varianter anvender Sequent SuperCharger2 kinetisk energi til at oplade batteriet. En rotor bevæger sig, når man har uret på, og oplader batteriet omtrent som en dynamo, der genererer strøm.

(Foto: Sequent)

På den måde behøver man ingen oplader; det oplader sig selv, så længe det er i brug. Uret – der måler 41,5 mm i diameter og er 12,3 mm tykt – er vandtæt ned til 50 meter, det har også GPS-tracking samt ridsebestandigt safirglas og fås i flere farvevarianter med udskiftelige remme.

(Foto: Sequent)

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Specielle jubilæumsmodeller fra Gryphon.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.