TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hvad har Nokia gang i?

Det finske firma teaser nyt produkt i gådefuld besked på Twitter.

forfatter
Publiceret 17/11/2014 - 20:15

Det kan godt være, at Microsoft har købt den tidligere finske mobilgigants mobilforretning, men firmaet Nokia findes endnu, og i morgen kommer finnerne på banen med et helt nyt produkt.

“We’re up to something” teaser firmaet i dag på Twitter, hvor de har offentliggjort et billede af et produkt, der mest af alt ligner medieafspilleren Apple TV.

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 19.22.07

Selvom rygter florerer om, at Nokia vil oprette en helt ny mobildivision, der skal udvikle Android-baseede smartphones, så vil dette ikke kunne ske før tidligst i 2016. Det fremgår af finnernes kontrakt med Microsoft.

Men hvad er det så, Nokia har gang i? Det finder vi ud af i morgen, hvor firmaets chef for udvikling af nye produkter, Sebastian Nyström, på en teknologikonference i Finland ved navn Slush, skal holde et oplæg om, hvad der er på dagsordenen for Nokia i de kommende år.

Hvad tror I?

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Følg Lyd & Billede