TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hvad betyder det her, Google?

En kæmpestor og mystisk Android-figur i krom er kommet til syne i et kontorvindue i Googles bygning i USA, og det har sat spekulationerne i gang.

forfatter
Publiceret 01/02/2013 - 11:04

Når en ny version af Googles styresystem Android bliver lanceret, er det en fast tradition, at Google markerer det ved at opføre en statue ved Android-udviklerbygningen i hovedkvarteret i Mountain View, Californien.

Nu er der så dukket en kæmpe forkromet Android-figur op i nabobygningens vindue, og det mystiske er, at denne ikke markerer en ny version af Android, fordi disse traditionelt relaterer sig søde sager – eksempelvis Honeycomb, Ice Cream Sandwich og Jelly Bean.

Derfor har figuren ikke overraskende sat spekulationerne i gang om, hvad Google egentlig pønser på. Nogen mener, at den blot skal markere en opdatering til Android, og at farven er helt tilfældigt valgt. Andre tror næppe det er tilfældigt, at figuren er i krom – eller chrome på engelsk – og mener, at det betyder, Android og Google Chrome smelter sammen, så det eksempelvis bliver muligt at afvikle Android-apps i Chrome-browseren.

Google har ikke meldt noget officielt ud endnu, men mon ikke vi bliver klogere til deres udviklerkonference senere på året. Eller måske før…

Hvad tror du den mystiske Android Chrome-figur betyder?

Denne nyhed præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend