Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hvad betyder det her, Google?

En kæmpestor og mystisk Android-figur i krom er kommet til syne i et kontorvindue i Googles bygning i USA, og det har sat spekulationerne i gang.

Skrevet af / 01/02/2013 - 11:04
Hvad betyder det her, Google?

Når en ny version af Googles styresystem Android bliver lanceret, er det en fast tradition, at Google markerer det ved at opføre en statue ved Android-udviklerbygningen i hovedkvarteret i Mountain View, Californien.

Nu er der så dukket en kæmpe forkromet Android-figur op i nabobygningens vindue, og det mystiske er, at denne ikke markerer en ny version af Android, fordi disse traditionelt relaterer sig søde sager – eksempelvis Honeycomb, Ice Cream Sandwich og Jelly Bean.

Derfor har figuren ikke overraskende sat spekulationerne i gang om, hvad Google egentlig pønser på. Nogen mener, at den blot skal markere en opdatering til Android, og at farven er helt tilfældigt valgt. Andre tror næppe det er tilfældigt, at figuren er i krom – eller chrome på engelsk – og mener, at det betyder, Android og Google Chrome smelter sammen, så det eksempelvis bliver muligt at afvikle Android-apps i Chrome-browseren.

Google har ikke meldt noget officielt ud endnu, men mon ikke vi bliver klogere til deres udviklerkonference senere på året. Eller måske før…

Hvad tror du den mystiske Android Chrome-figur betyder?

Denne nyhed præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top