Search
Generic filters

HTC Vive i danske butikker

Fra i næste uge kan du pille HTC Vive ned fra hylden i de danske elektronikkæder.

HTC Vive er markedets hidtil bedste bud på en Virtual Reality-løsning. Indtil nu har man dog kun kunnet købe produktet online, men fra og med slutningen af juni vil HTC Vive kunne købes og prøves bl.a. i Webhallen i København og diverse Elgiganten-butikker. Det skriver HTC i en pressemeddelelse.

“Lige siden lanceringen har interessen været enorm, og vi er glade for at kunne fortælle, at Vive nu er klar til salg – og at alle skeptikere nu selv kan opleve, hvor fantastisk Virtual Reality kan være,” fortæller Peter Frølund, Vice President for HTC Vive i Europa.

Der følger to trådløse VR-controllere med HTC Vive. Foto: HTC
Der følger to trådløse VR-controllere med HTC Vive. Foto: HTC

Bor man ikke lige i nærheden af en butik, hvor HTC Vive kan købes fysisk, kan produktet stadig bestilles online via vive.com. Leveringstiden er nu nede på 2-3 hverdag, oplyser HTC.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.