Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

HTC Vive i danske butikker

Fra i næste uge kan du pille HTC Vive ned fra hylden i de danske elektronikkæder.

Skrevet af / 24/06/2016 - 17:06
HTC Vive i danske butikker

HTC Vive er markedets hidtil bedste bud på en Virtual Reality-løsning. Indtil nu har man dog kun kunnet købe produktet online, men fra og med slutningen af juni vil HTC Vive kunne købes og prøves bl.a. i Webhallen i København og diverse Elgiganten-butikker. Det skriver HTC i en pressemeddelelse.

“Lige siden lanceringen har interessen været enorm, og vi er glade for at kunne fortælle, at Vive nu er klar til salg – og at alle skeptikere nu selv kan opleve, hvor fantastisk Virtual Reality kan være,” fortæller Peter Frølund, Vice President for HTC Vive i Europa.

Der følger to trådløse VR-controllere med HTC Vive. Foto: HTC
Der følger to trådløse VR-controllere med HTC Vive. Foto: HTC

Bor man ikke lige i nærheden af en butik, hvor HTC Vive kan købes fysisk, kan produktet stadig bestilles online via vive.com. Leveringstiden er nu nede på 2-3 hverdag, oplyser HTC.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top