TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022

HTC Vive i danske butikker

Fra i næste uge kan du pille HTC Vive ned fra hylden i de danske elektronikkæder.

forfatter
Publiceret 24/06/2016 - 17:06

HTC Vive er markedets hidtil bedste bud på en Virtual Reality-løsning. Indtil nu har man dog kun kunnet købe produktet online, men fra og med slutningen af juni vil HTC Vive kunne købes og prøves bl.a. i Webhallen i København og diverse Elgiganten-butikker. Det skriver HTC i en pressemeddelelse.

“Lige siden lanceringen har interessen været enorm, og vi er glade for at kunne fortælle, at Vive nu er klar til salg – og at alle skeptikere nu selv kan opleve, hvor fantastisk Virtual Reality kan være,” fortæller Peter Frølund, Vice President for HTC Vive i Europa.

Der følger to trådløse VR-controllere med HTC Vive. Foto: HTC
Der følger to trådløse VR-controllere med HTC Vive. Foto: HTC

Bor man ikke lige i nærheden af en butik, hvor HTC Vive kan købes fysisk, kan produktet stadig bestilles online via vive.com. Leveringstiden er nu nede på 2-3 hverdag, oplyser HTC.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Følg Lyd & Billede