Hårdført træningsur fra Casio

Her er den første G-Shock-model med pulsmåling.
Annonce
Annonce
forfatter

Få ure kan tåle så mange knubs som Casios G-Shock. De virker, så længe batteriet holder, selv om de er blevet mishandlet så meget, at man næsten ikke kan læse skriften på knapperne længere.

Den velkendte G-Shock-serie omfatter ure i alle farver og størrelser med et væld af funktioner. Men ikke pulsmåler. Det gør den nu. Til maj udsendes G-Shock Move, som er et ægte G-Shock-ur, men med integreret pulsmåling, GPS og meget andet.

(Foto: Casio)

Uret har en optisk sensor, der måler pulsen, med GPS kan man se position og kurs, og højdemåler og barometer holder brugeren bedre orienteret. Det har også temperaturmåling samt accelerometer, så det kan tælle skridt, ikke kun pulsslag.

Sammen med stopuret kan man holde styr på løbetræningen og se distance, fart og skridtantal. Hjerterytme og fart bruges som grundlag for beregning af iltoptagelsen. Et resultat af, at Firstbeat Technologies har hjulpet Casio med at lave en algoritme, der beregner iltoptaget ved træning.

(Foto: Casio)

Uret har selvfølgelig også alle de sædvanlige funktioner og er vandtæt ned til 200 meter. Det måler 63 x 55 x 20,4 mm, så det er et bastant ur, vi taler om, men relativt let, da det hovedsagelig er lavet af støbt plast.

G-Shock Move bliver tilgængeligt i løbet af maj og fås i sort/gul/hvid (GBDH1000-1A7) og helt sort (GBDH1000-1). Prisen er 399 dollars, så forvent en dansk pris omkring 3.200 kroner.

(Foto: Casio)

Opret en gratis konto

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.