Gadget

Den er fyldt med teknik, og kan selvfølgelig styres fra en mobil-app.
forfatter

Bluesmart må være den mest avancerede kuffert, vi til dato har set.

Det er klart, at den har et let tilgængeligt rum til computer og tablet, så du kan fiske dem frem, når du skal igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Og hvis dimserne løber tør, har den et indbygget batteri, der kan oplade din telefon og tablet flere gange.

Foto: Bluesmart
Foto: Bluesmart

Via en app kan du styre låsen på kufferten, og hvis du er på vej til at glemme den, får du en advarsel på mobilen, hvorpå den automatisk aflåses. Skulle kufferten komme på afveje, kan du se på et kort, hvor den befinder sig.

Foto: Bluesmart
Foto: Bluesmart

Det har også en indbygget vægt. Når du løfter den i håndtaget, kan du se i app’en, om du har fået pakket for meget i den, til at du må tage den med i flyet.

Teknotrolleyen er blandt andet set hos Coolstuff for 3.199 kr. Læs mere på bluesmart.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.