Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Gyserserie fra Alice Cooper

”Chockrockens gudfar” Alice Cooper benytter folkefinansiering til at lave sin nye skræktegneserieserie Uncle Alice Presents.

Skrevet af / 15/04/2013 - 15:58
Gyserserie fra Alice Cooper

Det er blevet stadigt mere populært at benytte folkefinansiering (crowdfunding) via kickstarter.com for at virkeliggøre sine ideer. Det kan være hvad som helst fra pladespillere og spillekonsoller, til filmskabelse (som filmen om Veronica Mars), og nu, en skræktegneserie fra selveste Alice Cooper.

Konceptet minder meget om ”Skræk” af EC Comics. Det drejer sig om en serie tegneseriehæfter, en grafisk roman, og hvis der er tilstrækkelig efterspørgsel, en tv-serie. Men her slutter lighederne ikke, skal vi tro Alice Cooper.

Som man kan læse på projektsiden hos Kickstarter. ”I modsætning til din mors charmerende gysertegneserie fra oldtiden, er Uncle Alice Presents den eneste gyserserie bragt til dig af og med den visionære maestro af chockrock i egen person, Alice Cooper.”

Uncle Alice skal præsentere hver gyserhistorie, men vil også have indflydelse på karaktererne i tegneserien, som en slags ”portvagt for underverdenen mellem himmelen og helvede.”

UncleAlice_Killer

12 historier
Serien består af totalt 12 tegneseriehæfter, foruden en grafisk roman, som samler alle historierne. Som sædvanligt hos Kickstarter kan man vælge, hvor meget man vil støtte med, og jo højere beløb, desto federe præmie får man, når serien kommer ud. Der findes for eksempel et valg, hvor den som støtter bliver tegnet ind i baggrunden i en af tegneserierne, foruden at man modtager den grafiske roman håndsigneret af Alice Cooper og forfatter Tom Sheppard. Undertegnede kunne ikke dy sig og benyttede denne mulighed.

200.000 dollar er målet som er sat, for at projektet skal blive virkelighed. I skrivende stund har kampagnen nået 49.978 dollar, med 9 dage igen på kalenderen.

Hvis du har støttet med et beløb og projektet ikke skulle nå målet og dermed ikke blive til noget, får du alle pengene igen.

Læs mere hos kickstarter.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top