TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Gyserserie fra Alice Cooper

”Chockrockens gudfar” Alice Cooper benytter folkefinansiering til at lave sin nye skræktegneserieserie Uncle Alice Presents.

forfatter
Publiceret 15/04/2013 - 15:58

Det er blevet stadigt mere populært at benytte folkefinansiering (crowdfunding) via kickstarter.com for at virkeliggøre sine ideer. Det kan være hvad som helst fra pladespillere og spillekonsoller, til filmskabelse (som filmen om Veronica Mars), og nu, en skræktegneserie fra selveste Alice Cooper.

Konceptet minder meget om ”Skræk” af EC Comics. Det drejer sig om en serie tegneseriehæfter, en grafisk roman, og hvis der er tilstrækkelig efterspørgsel, en tv-serie. Men her slutter lighederne ikke, skal vi tro Alice Cooper.

Som man kan læse på projektsiden hos Kickstarter. ”I modsætning til din mors charmerende gysertegneserie fra oldtiden, er Uncle Alice Presents den eneste gyserserie bragt til dig af og med den visionære maestro af chockrock i egen person, Alice Cooper.”

Uncle Alice skal præsentere hver gyserhistorie, men vil også have indflydelse på karaktererne i tegneserien, som en slags ”portvagt for underverdenen mellem himmelen og helvede.”

UncleAlice_Killer

12 historier
Serien består af totalt 12 tegneseriehæfter, foruden en grafisk roman, som samler alle historierne. Som sædvanligt hos Kickstarter kan man vælge, hvor meget man vil støtte med, og jo højere beløb, desto federe præmie får man, når serien kommer ud. Der findes for eksempel et valg, hvor den som støtter bliver tegnet ind i baggrunden i en af tegneserierne, foruden at man modtager den grafiske roman håndsigneret af Alice Cooper og forfatter Tom Sheppard. Undertegnede kunne ikke dy sig og benyttede denne mulighed.

200.000 dollar er målet som er sat, for at projektet skal blive virkelighed. I skrivende stund har kampagnen nået 49.978 dollar, med 9 dage igen på kalenderen.

Hvis du har støttet med et beløb og projektet ikke skulle nå målet og dermed ikke blive til noget, får du alle pengene igen.

Læs mere hos kickstarter.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend