Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Guitarer til Star Wars-fans

"Brug spaden, Luke!" Musikudstyrsproducenten Peavy frier til Star Wars-fans med sine nye guitarer.

Skrevet af / 28/07/2014 - 12:04
Guitarer til Star Wars-fans

I forbindelse med den årlige tegneserie-messe Comic-Con International i San Diego har Peavey lanceret en serie nye guitarer med motiver fra kendte film- og tegneserieuniverser.

Blant disse finder vi to helt nye Star Wars-guitarer med henholdsvis Luke Skywalker og Darth Vader på forsiden.

Peavey-Star-Wars-Darth-Vader-Rockmaster-Guitar
Never underestimate the power of the dark side! Hvis du er en af Imperiets trofaste støtter, kan du vælge en model med Darth Vader.

Guitarene koster 219 dollar stykket, og bliver kun lavet i 50 eksemplarer hver. Vi regner med, at de bliver samlerobjekter. Til prisen forventer vi til gengæld ikke den helt store tekniske kvalitet.

Turtles og Spiderman
paevy_star_wars_serie
Ud over Star Wars-motiver har Peavey også lavet Spiderman- og Teenage Mutant Ninja Turtles-inspirerde guitarer. Oplagt vægdekoration til hjemmebiografen!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top