Garmin Enduro til ultrasport

Avancerede træningsfunktioner og bedre styr på præstationerne.
Annonce
Annonce
forfatter

Garmin har skabt Enduro til ultrasportsudøvere, der løber lange afstande eller i vanskeligt terræn. Træningsuret har GPS-tracking og en særlig strømbesparende tilstand, der sammen med Garmins Glass med solcelleopladning kan forlænge batterilevetiden med op til 65 dage.

Uret har flere avancerede funktioner til terrænløbere, som kan øge præstationen og sørge for, at løberen føler sig mere sikker op og ned ad bakke.

Dan Bartel fra Garmin siger, at de har tænkt på atleter, der skal løbe i vanskeligt terræn i længere tid, og at de har forsøgt at gøre uret så robust og anvendeligt som muligt.

“Med Enduro på håndleddet kan ultrasportsudøveren fokusere på konkurrencen i stedet for batterilevetiden,” siger Bartel.

Annonce

Uret fås i to versioner. Enten med urkapsel i rustfrit stål (lys grå) eller med titaniumbelagt DLC-belægning (mørk grå).

Når Garmin Enduro er fuldt opladet, kan det give op til 70 timers batterilevetid i GPS-indstilling, men det kan øges med yderligere ti timer, hvis man bruger solcelleopladning.

Det har også pulsmåling på håndleddet og en Pulse Ox-sensor, der kan bruges til højdeakklimatisering og søvnovervågning, ifølge Garmin.

Uret kan kobles til Garmin inReac Mini, en lille tovejsdims til satellitkommunikation, så man kan sende og modtage beskeder og dele sin position, selv om man er uden for mobildækning.

Annonce

Desuden kan det sende SOS-alarmer til et globalt supportcenter, der automatisk varsler registrerede nødkontakter og redningspersonale.

Enduro fås nu til 6.599 kroner i stål og 7.399 kroner i DLC-titanium.

Mere info: garmin.com/da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Canon opgraderer EOS M50 med en række nye videofunktioner.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Kompakt og let zoomobjektiv med stor rækkevidde.
Sony FX3 er blevet lækket på nettet.
Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
De første Volkswagen ID.4 er ankommet til nordiske forhandlere. Vi har taget et hurtigt kig – og lyttet til infotainment-systemet!
Canon opgraderer EOS M50 med en række nye videofunktioner.
Rygtet vil vide, at Sony WF-1000XM4 er lige rundt om hjørnet.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!