Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Garmin Approach S62

Der findes ikke alene apps, men også et smart-ur til golfspillere.

Skrevet af / 22/01/2020 - 22:16
Garmin Approach S62

Garmin Approach S62 er ikke det første smart-ur til golfspillere, men det er lidt smartere end normalt. Med GPS om bord kan det vise banekort på den 1,3 tommer store farveskærm, som er 17 procent større end på forgængeren.

Det har også en ridsefast keramisk krans, og det kan bl.a. vise afstande og forhindringer på banen.

(Foto: Garmin)

 

Indbygget caddie

Virtual Caddie er en ny måde at analysere vigtige faktorer som vindhastighed, banekort og tidligere slag på, så uret kan hjælpe spilleren med at beregne det bedste køllevalg til næste slag.

Approach S62 understøtter også spilleren på blindslag ved at vise retningen, og med PlaysLike Distance hjælper det med at justere længden og kompenserer for op eller ned ad bakke, ligesom man kan bruge AutoShot-funktionen til at måle og registrere slagafstande.

Urets Green View-funktion viser greenens udformning og lader spilleren trække og slippe flaget for bedre nøjagtighed. Det understøtter også sporing, når det er parret med Approach CT10 køllesensorer.

Læs også Garmin Vivoactive 3 Vivoactive 3 ligner et smart-ur, men er alligevel bedst til tracking.
(Foto: Garmin)

Der findes selvfølgelig en app til uret ved navn Garmin Golf, der udregner statistik fra spillet og bl.a. viser handicapindeks, fairway-hits og antallet af gren-hits i procent. Det har også pulsmåling, man kan aflæse sundheds- og konditionsniveau, og med Pulse x-sensoren kan man også måle blodets iltindhold.

Uret har også profiler til andre aktiviteter såsom løb, cykling og svømning, og det har almindelige smart-ur-funktioner som SMS-underretninger, opkald, e-mail og kalender.

Batterilevetiden for Approach S62 er opgivet til 20 timer i GPS-tilstand og op til 14 dage i smart-ur-tilstand. Det har også QuickFit, der gør det lettere at skifte rem.

Garmin Approach S62 er i salg nu for 4.599 kroner.

(Foto: Garmin)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top