TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Fra floppydisk til iPad

Camera Connection Kit til iPad kan mere end du tror. Med sit standard USB-stik har man til og med klaret at overføre billeder fra floppydisk!

forfatter
Publiceret 11/06/2013 - 02:25

Camera Connection Kit til iPad har et standard USB-stik, som gør, at det meste kan tilsluttes iPad. Folk kan tilslutte headset, tastatur og forskellige lagringsenheder. Du kan til og med tilslutte en iPhone til din iPad og importere billeder fra den ene til den anden.

Camera Connection Kit lader dig tilslutte det meste til din iPad.
Camera Connection Kit lader dig tilslutte det meste til din iPad.

Seneste demonstration af Camera Connection Kits fleksibilitet kommer fra en fan af den gamle skole. Niles Mitchell, som han hedder, demonstrerer i en YouTube-video, hvordan man kan importere billeder til iPad fra en gammel diskettestation. Ved at bruge en MS-DOS/FAT-formateret diskette med billeder lagret under mappenavnet ”DCIM”.

Dette er lige så cool, som det er upraktisk! Se videoen her:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend