Flere taster til gamerne

Nu siger det klik for Logitech. Både på nye og gamle modeller.
Annonce
Annonce
forfatter

Logitechs gamer-underafdeling, Logitech G, har både lanceret et nyt tastatur og en ny type taster.

Det er lidt nørdet, men…

Hvis du er spiller, er det selvsagt nødvendigt at have et tastatur, lavet specielt til spillebrug. Men det er ikke nok med det. For er du rigtig specialist, skal tasterne også have en reaktion, der passer specielt til de spil, du foretrækker. Det manglede da bare. Du drikker jo heller ikke rødvin til fisken, vel?

Tastaturet først: Logitech G512 er et mekanisk tastatur, bygget designet fra G513. Og det fås i tre smags- eller rettere kontaktvarianter. Dertil kommer RGB-belysning i fire uafhængige lyszoner, der hver kan programmeres i 16,8 millioner farver. G512 er, ligesom G513, tilgængeligt i Carbon (grafitgrå).

Læs også: Test af Logitech G513

Hvad angår taster, er nyheden såkaldte GX Blue-kontakter. Man kan i forvejen vælge kontakter med betegnelsen”Tactile” og “Lineær”. Forskellen på de to er, at man på “Tactile”-kontakten mærker en modstand, når kontaktpunktet nås. Den nye GX Blue-kontakt giver desuden et hørbart klik ved aktivering. Hvis du tænker på det gamle IBM  Serie M-tastatur fra 1990’erne, er det sandsynligvis derhenne ad.

Pris og tilgængelighed

Logitech G512 mekaniske tastatur kan købes fra juni til en vejledende udsalgspris på 1.099 kroner. Den opdaterede variant af Logitech G513 med GX Blue-taster skulle være tilgængelig samtidig til 1.299 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Op til 2 terabyte lagring og 2800 MB/s hastighed.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.
Skal udfordre Volkswagen og Skoda.
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.