Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Flere Surface-produkter på vej

Under fremlæggelsen af Microsofts kvartalsregnskab torsdag blev det bekræftet, at firmaet har planer om at udvide Surface-serien med nye produkter. Det kan muligvis være en spille-tablet.

Skrevet af / 25/01/2013 - 12:04
Flere Surface-produkter på vej

Torsdag fremlagde software-giganten Microsoft deres regnskab for sidste kvartal af 2012, og selvom der ikke blev nævnt et ord om, hvordan salget af deres tablet Surface går, blev det alligevel afsløret, at produktserien bliver udvidet i fremtiden.

Det blev ikke nævnt specifikke produkter, men der har i længere tid floreret rygter om, at Microsoft er i gang med at udvikle en syv tommers spille-tablet i konsol-serien Xbox, så det kan meget vel være netop det produkt, firmaet refererer til.

Det er også en mulighed, at firmaet i virkeligheden taler om Surface Pro, der endnu ikke er kommet på markedet, men det er mindre sandsynligt, da den tablet absolut ikke er nogen hemmelighed, men derimod hele tiden har været en del af Microsofts strategi.

Amerikanerne har længe haft glæden af Microsoft Surface RT, mens vi her i Danmark fortsat må vente frem til 14. februar, før tablet-computeren lander i de danske butikker.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top