Fitbit Sense måler stress

Måler temperatur, puls og iltniveau i blodet.

Hvis man bare har brug for et træningsarmbånd, der holder styr på status og resultater for mere end 20 forskellige træningstyper, kan Fitbit Inspire 2 være det perfekte valg.

Det prisgunstige træningsarmbånd har fået et mere moderne design, en batterilevetid på op til ti dage, pulsmåling samt vægt- og mad-logging, og det fås i flere farver.

Inspire 2 koster 799 kroner, og man får Fitbit Premium, der logger aktiviteter, gratis som prøveversion i et år.

Fitbit Inspire 2. (Foto: Fitbit)

To nye smart-ure

Premium-tjenesten fungerer også med Fitbit Sense og Versa 3, to nye smart-ure, som Fitbit allerede har på vej ud i butikkerne.

Sense er det mest avancerede med den nye EDA-sensor, der måler temperaturen på håndleddet. Hvis man lægger håndfladen over uret, registrerer det små elektriske ændringer i huden, og stressniveauet i kroppen logges af Stress Management Score, som også kommer med forslag til, hvordan man reducerer stress.

Fitbit Sense. (Foto: Fitbit)

Uret har godt seks dages batterilevetid, det har trænings- og stemmestyringsfunktioner samt GPS, og det kan opgraderes med Google Assistant og Amazon Alexa.

Fitbit Sense koster 2.499 kroner, og man får en prøveversion af Fitbit Premium gratis i seks måneder.

Fitbit Versa 3. (Foto: Fitbit)

Versa 3 er det næstmest avancerede af de to. Det har GPS, som gør det muligt at vise træningsintensiteten på et kort, og det har fået flere nye sundheds- og træningsfunktioner. Det har også fået bedre sensorer på undersiden, det understøtter PurePulse 2.0 og har også højttaler og mikrofon.

Desuden har det understøttelse af Fitbit Pay, styring af musikafspilning og tusindvis af apps, ligesom man kan ændre urskiven med Clock Faces, og man kan styre Spotify via uret.

Versa 3 koster 1.799 kroner.

Fitbit Sense. (Foto: Fitbit)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TAG Heuer Connected

  Vejl.pris 15990 kr Smart-ur i luksusklassen

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.