TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fisk med kamera

Undervandsdrone bruger kamera til at finde fisk.

En undervandsdrone kan være mere end legetøj, såsom Chasing F1, der kan hjælpe dig med at finde fisk. Eller måske vil du bare optage undervandsvideoer uden at dykke selv.

Undervandsdronen er en todelt sag med sender og modtager samt et kamera, der hænger underneden og filmer i 1080p HD med 30 fps.

(Foto: Chasing)

Chasing-dronen kan styres med en app på mobilen, og man kan dele optagelserne med andre og endda live-streame på de fleste sociale medier, ifølge Chasing.

Dronen kan stige op og ned automatisk, og den maksimale dybde er 28 meter. Fire skruer sørger for fremdriften, og den har indbygget GPS, dybdelås og stopfunktion. Man kan logge fiskepladser, og den kan indstilles til automatisk cruising mellem fiskepladser og kaldes tilbage til kajen eller båden med en hjemknap.

(Foto: Chasing)

Den kan også kobles til en lille agnbåd, og agnen kan lægges ud med app’en på mobilen, ligesom den kan bruges med de fleste ekkolodbeslag. Så man f.eks. kan anvende en ekkolodkugle fra Deeper, der kan kombineres med den visuelle fiskefinder på det indbyggede Sony-kamera.

Dronen har et 4800 mAh litiumbatteri, der holder i op til seks timer, og man kan forlænge driftstiden ved at skifte til et fuldt opladet ekstrabatteri.

Chasing F1 bliver tilgængelig i oktober til 5.790 kroner.

(Foto: Chasing)

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.