TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Få et bedre flow med Flow

forfatter
Publiceret 09/06/2017 - 11:17

Vil din arbejdsgiver heller ikke stille en Macbook til rådighed, og skifter du derfor dagligt imellem OSX og Windows, kender du problematikken og irritationen ved at skulle flytte tekst og filer imellem de to styresystemer. Dertil kommer problematikken i at skulle bruge flere input devices til at styre to forskellige maskiner. Din arbejds-PC og den private. Men det behøver ikke være så bøvlet længere.

Logitech har indbygget en ny funktion i deres nyeste computermus kaldet Flow – en funktion der giver et helt nyt flow til din arbejdsdag. Ja, det lyder som noget salgsgas, men den er god nok. Vi fik funktionen fremvist til et event i Stockholm og har efterfølgende kunnet prøve det af hjemme på kontoret. Vi er ret begejstrede – det virker faktisk!

Sådan virker flow:

Modsat en mus du blot deler, for det kan man naturligvis også, forbindes de to computere, som musen er forbundet til. Det betyder, at du udover at dele cursor også kan kopiere tekst og filer gnidningsfrit imellem de to maskiner, præcis som du er vant til på én maskine. Det er ren copy-paste og du behøver derfor ikke længere at sende mails til dig selv med vedhæftede filer.

Flow kan indstilles, så musen automatisk hopper over på den anden skærm, når du rammer kanten af den ene, eller at funktionen først skal aktiveres ved et tryk på en knap. Vælger du det første, skal du blot føre curseren til kanten af skærmen og den dukker nu op på den anden et sekund efter. Det er ret elegant og helt sikkert noget, som kan øge produktiviteten.

(Foto: Logitech)

Til de skeptiske forsikrede Logitech os om, at al kommunikation imellem de to maskiner naturligvis er krypteret. Flow virker både på PC og Mac samt på tværs af de to styresystemer.

Logitech Flow er indbygget i de nyeste MX-mus (MX Master 2s og MX Anywhere 2S) samt M720, M950 og M585.

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend