Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Et enkelt tastatur til det hele

Skriv flydende på computer, tablet og mobil - uden at skifte stilling.

Skrevet af / 07/07/2016 - 07:30
Et enkelt tastatur til det hele

Når vi skriver på computeren, kan vi hurtigt og bekvemt oprette et dokument, men når vi besvarer en SMS på telefonen, går det anderledes langsomt, mens man møjsommeligt fumler sig igennem, tegn for tegn med to tommelfingre.

Det problem vil Logitech gerne løse med K780, der er et såkaldt multi-device-tastatur, der kan skrive på alle de enheder, du bruger på dit skrivebord – og skifte mellem dem med et tryk på en knap.

Tastaturet genkendes automatisk. Med både en universal USB-dongle og Bluetooth Smart kan man vælge den bedste måde at oprette forbindelse til sin computer, telefon eller tablet. En indbygget gummiholder holder fast på alt fra smartphones til 12-tommers kæmpetablets. Batterilevetiden er op til 24 måneder.

Pris og tilgængelighed
K780 Multi-Device Wireless Keyboard kan købes fra juli til en vejledende pris på 849 kroner.

One key to rule tme all... Foto: Logitech
“One key to rule them all…”
Foto: Logitech
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top