Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Tyndere og mere alsidig indpakning til din iPad

Logitech opgraderer verdens bedst sælgende tastaturcover til iPad. Nu får du lidt mindre for pengene - hvilket er positivt.

Skrevet af / 28/05/2014 - 10:24
Tyndere og mere alsidig indpakning til din iPad

Tablets bruges i følge Microsoft mest til passiv underholdning, imens det er den bærbare, der bliver fisket frem af tasken, når der tingene skal gøres færdige. Den udtalelse udfordrer Logitech med den nye udgave af deres i forvejen meget populære Ultrathin tastatur-cover til iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina-skærm. Nyheden er dels et lettere og tyndere cover, dels muligheden for at justere synsvinklen.

“Den måde, vi bruger vores iPad, er under forandring. Tabletten bruges ikke længere kun for dens indhold, men benyttes i ligeså høj grad til at skabe indhold, hvor end du befinder dig.” siger Mike Culver, som er vice president hos Logitech.

Logitech_Ultrathin_Cover_iPad_1

Med det nye cover kan man sætte sin iPad i den optimale vinkel for en mere komfortabel tasteoplevelse. Tykkelsen er nu kun 6,4 mm. Det er en tydelig, omend beskeden, slankekur fra forgængerens 7,3 mm.

Pris og tilgængelighed
Den vejledende pris for Logitech Ultrathin Keyboard er 799 kroner i iPad Air-udgaven. Det kan købes hos Logitech, samt i Apple-butikker fra juni 2014.

Logitech_Ultrathin_Cover_iPad_3

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top