data-srcset

Endelig får Fitbit GPS

Måler din puls og spiller musik, mens du træner.

De små Fitbit-ure sidder på mange håndled og kan, som de fleste ved, meget mere end at vise tiden. Det allernyeste af dem er Charge 4, der kan så meget, at det vil blive brugt hele dagen. Et smartere træningsur, med andre ord.

Det har også fået GPS, som vi tidligere har kritiseret Fitbit for at mangle. Men desuden har det fået funktioner, som skal gøre træningen mere effektiv. Lige netop det kan andre træningsarmbånd også, men her kombineres Active Zone Minute, som funktionen hedder, med GPS, Spotify, Fitbit Pay og søvnmonitor.

Fitbit Charge 4 i rosentræ med gummirem. (Foto: Fitbit)

Active Zone Minute logger pulsen ved forskellige aktiviteter (som kan være alt fra intensiv crossfit til en spadseretur), beregner det samlede aktivitetsniveau og viser, om man har brug for at sætte tempoet ned eller træne noget mere.

Det har også Fitbit Pay integreret, så man kan bruge Charge 4 på trådløse betalingsterminaler, og det kan også bruges til svømmetræning.

(Foto: Fitbit)

Man kan udvide funktionaliteten med en abonnementstjeneste for 79 kroner om måneden. Med Fitbit Premium får man tilpassede programmer baseret på over ti års indsamling af træningsdata, deriblandt en række træningspas, søvnværktøjer og sundhedsrapporter, lyder det fra Fitbit.

Special Edition med vævet urrem. (Foto: Fitbit)

Uret har også de mest almindelige apps, som et smart-ur har, bl.a. Spotify, hvor man kan styre afspilningen af sine playlister og yndlingssange.

Batteriet i Fitbit Charge 4 holder op til syv dage, og træningsuret findes i to versioner.

annonce
(Foto: Fitbit)

Fitbit Charge 4 og Charge 4 Special Edition kan forudbestilles på Fitbits website og vil være tilgængelige i butikkerne og online fra den 20. april.

annonce

Charge 4 fås i sort, rosentræ og blå/sort for 1.299 kroner, mens Special Edition af Charge 4 koster 1.499 kroner og fås i granitgrå og sort med sort vævet rem eller sort gummirem.

Hele Fitbits line-up for første kvartal af 2020. (Foto: Fitbit)

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også