Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Du kan tale til din næste Xbox

Flere detaljer om den kommende Xbox-konsol er blevet afsløret før tid: Den nye maskine bliver angiveligt udstyret med talegenkendelse.

Skrevet af / 08/02/2013 - 13:53
Du kan tale til din næste Xbox

Går du og tæller ned til, at den næste Xbox bliver afsløret, så kan du glæde dig over, at der allerede nu er sluppet flere informationer ud om den kommende konsol.

Den næste Xbox, der indtil videre går under kodenavnet Durango, får således talegenkendelses-teknologi. Det skriver Recordere via The Verge, der påstår at have talt med flere kilder, som har kendskab til Xbox-udviklingen.

Microsoft skulle lige nu arbejde på at forbedre teknologien, så den er klar til brug i den nye Xbox-maskine. Der bliver således tale om avanceret talegenkendelse, hvor man kan give kommandoer med hele sætninger i stil med det, vi blandt andet kender fra Apples virtuelle taleassistent Siri. Men også oversættelse af tale til tekst skulle bliver en mulighed.

Hvad, der måske er endnu mere interessant er, at man kan tale til Xbox’en, selvom den er i stand-by-tilstand. Det betyder eksempelvis, at du ville kunne tænde maskinen ved blot at sige ’tænd’ til den.

Samtidig bliver teknologien ifølge The Verge ikke kun begrænset til spil, men derimod skulle det også blive muligt at sætte et stykke musik eller en film på ved blot at sige det. Kombineret med Microsofts Kinect-teknologi åbner den kommende Xbox nærmest uanede science fiction-agtige muligheder for brugerne.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top