TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Det første kig på PlayStation 4

Selv om Microsoft annoncerer deres nye Xbox i aften, så er det Sony der er løbet med opmærksomheden med det første kig på den nye konsol.

forfatter
Publiceret 21/05/2013 - 12:16

Sony kunne for få måneder siden annoncere, at de arbejdede på en ny konsol, der har fået det meget oplagte navn PlayStation 4. Men de formåede stadig at holde selve designet på den nye konsol hemmelig.

Nu har de så sendt en teaser-video ud på nettet, der viser lidt mere af konsollen, selv om man ikke kommer meget nærmere et reelt design. I stedet kan man se en video med en meget sløret firkantet sort boks, som skulle være PS4. Der er små skarpe glimt af konsollens detaljer, men ikke et skud udefra, hvor man kan se den i dens helhed.

Ikke helt tilfældigt kommer videoen ud på nettet dagen op til Microsofts første kig på deres nye konsol. De annoncerer den nye Xbox senere i aften kl 19.00 dansk tid, og vil derved endnu en gang kæmpe direkte mod Sony og deres konsol, som skulle blive officielt annonceret den 10. juni i forbindelse med E3 i Los Angeles.

Ved hjælp af de små glimt af detaljer fra selve konsollen har en bruger på Reddit samlet tingene sammen og tegnet konsollen, som han tror den ser ud.

ps4_konsolbruger

Hvad tror I?

Denne nyhed præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend