Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Det bedste af begge verdener fra Logitech

Endelig kommer der et Logitech-etui, som passer iPad Air og mini til både stående og liggende visning.

Skrevet af / 25/04/2014 - 12:59
Det bedste af begge verdener fra Logitech

Med Logitech Turnaround kan man endelig vælge, om iPad’en skal stå i oprejst eller ligge landskabsformat i etuiet. Det bedste af begge verdener, med andre ord. En position til læsning, og en til at se film.

Etuiet passer til iPad Air og iPad mini, og gør det muligt at rotere iPad’en til den skærmposition, som passer bedst. Du kan placere Turnaround-etuiet i fire forskellige stillinger, og det koster ca. 500 kr.

Custom_format_BigBangAir_ForgedGraphite_TOP_OPEN

Logitech Big Bang er også beregnet til iPad Air og iPad mini. Det er et ekstra hårdført etui beregnet til at beskytte iPad’en bedre end de fleste etuier. Her får man et stødabsorberende materiale, som Logitech kalder Essential Protection System. Med etuiet monteret skal tabletten kunne tåle et fald fra 1,4 meter, og altså bedre end “US Military Drop Standard” på 1,22 meter.

Etuiet er dækket med et solidt og vandafvisende materiale, som let kan vaskes af, og du kan anbringe iPad’en i fem forskellige positioner.

Big Bang koster knap 900 kr for iPad Air og ca. 700 kr for iPad mini med eller uden Retina-skærm.

Custom_format_HingeAir_GREY_BTY1

Endelig er der Logitech Hinge, som passer iPad Air og kan vinkles op til 50 grader. Etuiet er lavet i et vandafvisende materiale, som let kan aftørres. Hinge koster ca. 600 kr i iPad Air-udgaven og ca. 550 kr til iPad mini.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top