Search
Generic filters

Den vildeste Mac – ever

Apple lancerer en længe ventet Pro-version af den populære iMac. Du kan betragte den som en turboladet iMac med samme design, som vi kender i forvejen. Bare med den mest ekstreme ydelse, Apple nogensinde har formået at presse ind i en iMac, og i stealth-grå …. Eller stellargrå, som Apple kalder det grå nuance.

Den nye iMac er kraftig nok til at erstatte en aldrende Mac Pro, som det er meget lang tid siden, Apple har opdateret. Pro-versionen er bygget op omkring det samme aluminiumschassis, med den nye 5K-skærmen som Apple frigiver til alle 27-tommer iMac’er nu.

Foto: Apple

 

Det er ikke ligefrem letvægtsmotorer, der driver iMac Pro, det kører faktisk på en ottekerners eller en 10-kerners Intel Core Xeon-processor, men den kan også konfigureres i en version med en 18- (!) Core Intel Core Xeon-processor. Det giver en ydelse tæt på 22 teraflops, og det er den vildeste, Apple nogensinde har skabt.Og formentlig også den vildeste alt-i-en-computer hidtil. Eller “ever”, som Apple ville have sagt.

Foto: Apple

 

Det har ikke kun rå regnekraft, men også fire Thunderbolt 3-porte, en 10 Gb Ethernet-port og kan konfigureres med op til 128 GB ECC-hukommelse, og 4 TB (3 GB/s) SSD-lager.For dem, der har brug for det, er det godt at vide, at den kører to eksterne 5K skærme lige så godt, an rumme to SSD’er, og er er blevet udstyret med en USH-II-hukommelseskortlæser.

Foto: Apple

iMac Pro også få den nye Radeon Pro Vega-grafikprocessor, hvilket er den hidtil hotteste grafikløsning i en Mac, med op til 16 GB videohukommelse.Dansk pris er ikke offentliggjort, men den amerikanske pris begynder ved USD 4.999 USD , og iMac Pro er først til salge fra december 2017.

annonce

iMac

annonce
Foto: Apple

De mere “civile” iMac’er er også fornyet. De har fået langt bedre skærme med 500 nits lysstyrke, der giver 43 procent mere lys og 10-bit dithering, med 1 milliard farver.

Foto: Apple

 

Maskinerne kan leveres med syvendegenerations Intel-processorer med op til 64 GB hukommelse og 27″ skærm. Alle 27″ modeller får fusion-drev med op til 50 hurtigere SSD op til 2 TB, to Thunderbolt 3-porte og bedre grafik. 4k-versionen med 21,5” får AMD Radeon Pro 555 eller 560 GPU’er op til 4 GB VRAM.

27″ udgaverne bliver udstyret med AMD Radeon Pro 570, 575 eller 580-grafikprocessorer, med op til to 8 GB VRAM på 27”.
Foto: Apple
MacBook
De små og stadigt slankere bærbare computere til Apple, får også en makeover. Vigtigst vil de blive udstyret med Intels 7. generations Core i7-processorer på 1,3 GHz med Turbo Boost til 3,6 GHz og op til 50 procent hurtigere SSD-lagring.

Læs testen af den forrige generation MacBook Pro her.

annonce

13-tommer version af MacBook Pro kan konfigureres med 3,5 GHz Core i7 -procesorer med Turbo Boost til 4,0 GHz, mens 15″ MacBook Pro fås med 3,1 GHz Core i7 med Turbo Boost til 4,1 GHz.

Maskinerne kan konfigureres med mere videohukommelse for forbedret grafikydeevne, og kan leveres i en enklere 13-tommers versionen uden Apples touchbar, til 11.499 kroner. Med toucbar og Touch ID er prisen 15.999 kroner.

13-tommer version af MacBook Air, får også en opdatering med en 1,8 GHz processor.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Kend din type! Hvilket udstyr er uundværligt, når man flytter hjemmefra for at studere?
  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  MSi MAG272CQR

  Vejl.pris 3390 kr Biografoplevelse til dine spil
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link