Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Controller til PlayStation 4 lækket

Et hedt rygtetema disse dage er den nye Sony PlayStation 4. Et foto af den nye controller er lækket.

Skrevet af / 18/02/2013 - 13:15
Controller til PlayStation 4 lækket

Controlleren på billedet, som er lækket på Destructoid, skal være bekræftet fra flere kilder som den ægte vare. Imidlertid er der tale om en tidlig prototyper, og den endelige version kommer vist til at se noget anderledes ud.

Det er sandsynligt, at den nye controller får en lille berøringsfølsomskærm. Vi ser for os, at den for eksempel vil kunne vise udvidet information til spillet, man spiller, og lade spilleren få direkte adgang til indstillinger uden at gå ud af spillet, man er i gang med. For eksempel når man skal købe nye dele til bilen i Gran Turismo, skaffe nye våben til skydespil osv.

Sony har annonceret en PlayStation-event den 20. februar med videoen herunder. Der spekuleres i, om de vil introducere PS4 allerede da, for at gøre spiludviklere klar til en efterårs- eller vinterlancering af konsollen.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top