Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Chasing M2 Pro

Denne drone filmer i 4K under vand.

Chasing M2 Pro er ikke noget legetøj. Undervandsdronen er først og fremmest beregnet til dem, der har brug for at filme under vand, hvad enten det er med henblik på inspektion eller til dokumentation af f.eks. miljøskader.

Den kun seks kilo tunge drone kan bruge tilbehør som f.eks. gribeklo, projektør og lasermåler, og den kan også bruge ekkolod og selvfølgelig filme i 4K-kvalitet.

Undervandsdronen kan desuden tage billeder i 12 megapixel opløsning og har billedstabilisering og LED-lamper med op til 4000 lumen i sejlretningen.

Den leveres med et 200 langt kabel og en fjernbetjening, men kan bruge 400 meter kabel om nødvendigt og kan dykke hele 150 meter med en hastighed på op til fire knob.

Chasing M2 Pro kommer til salg i løbet af februar. Prisen bliver ca. 40.000 kroner.

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Denne drone filmer i 4K under vand.

Denne drone filmer i 4K under vand.

Denne drone filmer i 4K under vand.

Denne drone filmer i 4K under vand.

Denne drone filmer i 4K under vand.

Denne drone filmer i 4K under vand.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.