Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Chasing M2 Pro

Denne drone filmer i 4K under vand.

Skrevet af / 11/02/2021 - 16:16
Chasing M2 Pro

Chasing M2 Pro er ikke noget legetøj. Undervandsdronen er først og fremmest beregnet til dem, der har brug for at filme under vand, hvad enten det er med henblik på inspektion eller til dokumentation af f.eks. miljøskader.

Den kun seks kilo tunge drone kan bruge tilbehør som f.eks. gribeklo, projektør og lasermåler, og den kan også bruge ekkolod og selvfølgelig filme i 4K-kvalitet.

Undervandsdronen kan desuden tage billeder i 12 megapixel opløsning og har billedstabilisering og LED-lamper med op til 4000 lumen i sejlretningen.

Den leveres med et 200 langt kabel og en fjernbetjening, men kan bruge 400 meter kabel om nødvendigt og kan dykke hele 150 meter med en hastighed på op til fire knob.

Chasing M2 Pro kommer til salg i løbet af februar. Prisen bliver ca. 40.000 kroner.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top