TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bedre smart-ure på vej

Nye chips giver slankere ure med bedre batteritid.

forfatter
Publiceret 15/02/2016 - 13:03

Qualcomm står blandt andet bag Snapdragon-processoren, der sidder i de fleste Android-telefoner. Mange udviklere har brugt firmaets Snapdragon 400-processor i deres smart-ure, selvom den egentlig er designet til mobiltelefoner. Det er en af grundene til, at nutidens ure er så klodsede.

Men nu demonstrerer Qualcomm den nye platform, Snapdragon Wear, som er udviklet specielt til smart-ure. Det første eksempel bliver processoren Snapdragon Wear 2100. Her er de vigtigste fordele:

  • 30 procent mindre, hvilket kan betyde mere kompakte ure.
  • Bruger 25 procent mindre strøm uanset forbindelsestype
  • Integrerede sensorer, der bruger meget lidt strøm
  • Energivenligt LTE-modem med indbygget GPS
  • Wi-Fi og Bluetooth holder forbindelsen uden at sluge batteri

Processorer er allerede nu til rådighed for udviklere fra nu. Og LG har meddelt, at de vil frigive produkter, baseret på processoren senere på året.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend