Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Audrey Hepburn lever!

Takket være sofistikeret animationsteknologi er Audrey Hepburn genoplivet. Desværre for at sælge chokolade.

Skrevet af / 07/03/2013 - 12:51
Audrey Hepburn lever!

Det er Framestores sofistikerede VFX-teknologi, som har gjort det muligt at genoplive ikonet fra 1950´erne. For at gøre det lettere for sig selv, ledte de efter en pige med samme træk som Audrey Hepburn. En med lignende ansigtstræk, kropsfacon og øvrige karakteristika.

Derefter blev der iværksat ansigtsscanning og såkaldt Facial Action Coding System (FACS). Mere end 70 muskelbevægelser blev fanget, så også højopløste teksturer kunne skabe den perfekte dataanimerede Audrey.

Den største udfordring var at genskabe Audreys bambiagtige øjne og hendes klassiske smil. Der skulle fire animatorer til for at animere udtrykkene i hånden.

Desværre for Audrey Hepburn blev alt dette ikke lavet for mere beundringsværdige grunde end til at lave en reklamefilm for chokolade fra engelske Galaxy.

Se reklamen her:

framestore.com

(Foto: Framestore)

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top