Search
Generic filters

Apple Watch 6 bliver smartere

Nu kan det også måle iltniveauet i dit blod.

Det mest solgte armbåndsur i verden er ikke lavet af Casio eller Swatch, men af Apple. Nu kommer Apple Watch Series 6, som er blevet endnu smartere, endnu mere læseligt og endnu mere anvendeligt.

Alle smart-ure kan tage din puls, alle har fitness-apps eller i hvert fald mulighed for at tilføje apps, og nogle måler desuden iltniveauet i blodet. Det samme gør 6. generation af Apple Watch, som har fået en ny dual-core S6-processor, der ifølge Apple ikke alene er 20 procent hurtigere, men også smartere.

(Foto: Apple)

Passer på dig mens du sover

Med flere nye sensorer kan det nye Apple Watch måle og vise iltniveauet i blodet og advare brugeren, hvis det falder til et livstruende niveau. Ilttesten udføres med en let berøring, og resultatet kan læses på den nye skærm på 15 sekunder.

Men uret kan også måle iltniveauet, når man sover med det på, og hvis niveauet falder til under de 95-100 procent, som det bør være, bliver man altså advaret, før man risikerer hjertestop.

(Foto: Apple)

Mere lysstærk skærm og nye remme

Serie 6 har også fået en bedre skærm, som altid er tændt, med over dobbelt så høj lysstyrke, så den er mere læsbar i sollys, og Apple har opdateret designet af bl.a. remmene og urskiverne, som der også er blevet mange flere af, og introducerer desuden en silikonerem uden lås.

(Foto: Apple)

Den fås i flere størrelser og syv farver, og er elastisk. Samtidig kommer der en flettet stofrem, ligeledes uden lås, også den i flere farver.

(Foto: Apple)

Desuden fås uret med en lækker læderrem fra Hermés.

(Foto: Apple)

Apple Watch 6 kommer som nævnt med en række forskellige urskiver, der passer til næsten ethvert formål.

(Foto: Apple)

Også urskiver med tidszoner i en række varianter.

(Foto: Apple)

Familievenligt

En helt ny ting ved Series 6 er muligheden for at sætte et Apple Watch op til børnene – eller familiens ældste, for den sags skyld – som giver forældrene kontrol over, hvem børnene kan ringe til, og gør det lettere at sende beskeder.

(Foto: Apple)

Billigere Apple Watch SE

Et enklere Apple Watch bliver også tilgængeligt i form af SE-modellen. Den er baseret på 4. generation af Apple Watch og bliver, ligesom Series 6, tilgængelig både med og uden LTE og mulighed for at foretage opkald med uret.

Desuden kommer der en ny app ved navn Apple Fitness+ til Apple Watch. Den måler træningsaktiviteter, puls, kalorieforbrug og meget andet, og brugeren kan logge det hele på mobilen, og desuden kan man finde træningsvideoer på iPad, Apple TV eller iPhone, som kan bruges med Fitness+ app’en på Apples smart-ur.

(Foto: Apple)

Kan bestilles nu

Apple Watch 6 kan bestilles nu og bliver tilgængeligt i aluminium den 22. september. Priserne starter ved 3.299 kroner, mens stålversionen starter ved 5.899 kroner. Versionerne med LTE koster 800 kroner ekstra.

SE-modellen, der er tilgængelig fra samme dato, starter ved 2.299 kroner. Her koster versionen med LTE 400 kroner ekstra.

Apple Watch 6 i korte træk:

(Foto: Apple)
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.
  Nu kan det også måle iltniveauet i dit blod.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  MSi MAG272CQR

  Vejl.pris 3390 kr Biografoplevelse til dine spil
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.