Search
Generic filters

Apple på vej med smartur

Apple lancerer efter al sandsynlighed et smartwatch, der kan forbindes til iOS-enheder via Bluetooth. Denne gang kommer rygterne fra yderst troværdige amerikanske medier.

Så er der måske nyheder på vej fra den amerikanske it-gigant Apple.

Avisen New York Times skriver, at Apple eksperimenterer med et produkt, der ligner et armbåndsur. Det er dog mere avanceret end bare et ur. Det kan, hvis avisens oplysninger holder vand, operere på samme platform som Apples iPhone. Avisen citerer unavngivne kilder, der skal have et godt kendskab til Apples udvikling.

Apple er kendt for at skabe interesse om nye produkter ved at lade oplysninger sive til forskellige medier, hvorpå der gradvist opbygges en forventning og en spænding hos de millioner af mennesker, der køber Apple-produkter som iPhone og iPad.

Får måske Willow Glass
Det nye urlignende produkt kan blandt andet bruges som mobilt betalingsmiddel, skriver avisen. Desuden skulle uret få buet glas, som lægger sig rundt om armen, og avisen peger derfor på, at Corning, der producerer det velkendte Gorilla Glass, er en mulig leverandør. Blandt andet fordi selskabet fremviste en helt ny buet glastype kaldet Willow Glass på CES-messen i Las Vegas tidligere på året.

Avisen Wall Street Journal skriver, at Apple har drøftet produktion af sådan et produkt med selskabet Foxconn i Taiwan. Foxconn, der også hedder Hon Hai Precision Industry, arbejder blandt andet på at udvikle et mere energivenligt display.

Det er langt fra første gang, at rygterne om et Apple-ur svirrer. Senest var i december 2012, hvor det kinesiske nyhedsmedie Tech 163 opstod at vide, at Appel og Intel samarbejder om det smarte ur.

Kilde: ritzau/Reuters

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Louise Kielstrup


Nyeste artikler:

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.