Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Apple og Ferrari samarbejder

Siri befaler! Ferrari og Apples samarbejde bærer sin første fysiske frugt i form af Ferrari FF med Siri stemmestyring.

Skrevet af / 08/03/2013 - 14:32
Apple og Ferrari samarbejder

Firehjulstrækkeren Ferrari FF leveres nu med Siri stemmekontrol og to iPad Mini installeret i nakkestøtterne for at underholde passagerne bag. Ja, for Ferrari FF har nemlig to bagsæder, som til og med kan bruges!

Siri hævder at være ”gnidningsløst integreret” for mest mulig nøjagtig stemmestyring af bilen. Vi regner med det blandt andet betyder, at man med stemmen nemt starter alt fra cruisecontrol og ønsket radiostation, til at få vejanvisninger til hotellet – eller nærmeste offentlige toilet, hvis bagsædepassagerne får dårlig mave af at flyve henover Djurslands bakker med 335 km/t. Skønt, det smarteste ville vel have været, hvis Siri forstår ”KONTROL”, og at bilen når at bremse, før politiet får fingeren på laseraftrækkeren.

2012-Ferrari-FF-Sports-Car-480x219

For øjeblikket taler Siri ikke dansk og fungerer derfor bedst, hvis du enten er Knight Rider eller James Bond.

For god ordens skyld. Ferrari FF koster 5.779.000 danske kroner og så følger både iPad minier og Siri med som standard.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top