TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Acer lancerer ny elegant ultrabook

Computerproducenten Acer har netop løftet sløret for den næste generation Aspire S7, som blandt andet byder på en forbedret batterilevetid, bagbelyst tastatur og et nyt kølesystem.

forfatter
Publiceret 05/06/2013 - 16:53

Den taiwanske pc-producent Acer lancerede sidste år ultrabook’en Aspire S7, der foruden den tyndeste krop på markedet også har kraftig hardware og en glimrende touch-skærm.

Nu er Acer så klar med efterfølgeren: Aspire S7-392, som netop er blevet vist frem på computermessen Computex i Taipei, Taiwan. Den nye Aspire S7 er udstyret med Acers første WQHD-skærm med IPS-teknologi. Skærmen er 13,3 tommer og har en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Inde i maskinen sidder en fjerde generations Intel Core-processor.

S7 Ultrabook er tynd og let som sin forgænger – den er 12,9 millimeter i tykkelsen og vejer 1,3 kilo. Den har en unibody-konstruktion, som er lavet af en enkelt blok af aluminium ved hjælp af en proces, der sparer energi og materialer. Resultatet er ifølge producenten selv en ultratynd ramme, som er yderst holdbar.

Den nye Aspire S7 understøtter Intels WiDi-teknologi, som gør det muligt at vise indhold på en ekstern storskærm uden kabler. Samtidig kan brugerne åbne et nyt vindue på deres computer og udføre andre opgaver, som gør multitasking nemt.

En forbedret batterilevetid kan den opdaterede Aspire S7 også byde på. Computeren kan holde strøm op til syv timer – en markbar forbedring i forhold til forgængeren. Det nye bagbelyste tastatur med dybere tastetryk giver en mere naturlig skriveoplevelse, mens en ny generation køleteknikker og en støjreducering på ni dB holder systemet både nedkølet og lyddæmpet.

Aspire S7-392 lanceres globalt i juli 2013 – prisen er endnu ikke offentliggjort.

Denne nyhed præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend